Na kaj pomislite ob besedi štampiljka? Verjetno na žig za dokumentu, uraden podpis podjetja, ki posluje z žigom, ali pa na obisk zobozdravnika, ko ste bili še majhni. Tiste štampiljke so nam bile najbolj pri srcu. Podobnih se otroci razveselijo tudi v vrtcih in šolah.

A tokrat bomo govorili o nekoliko bolj resnih štampiljkah. Ene teh so zagotovo štampiljke za datum. V pisarnah se na mizah navadno znajdejo kupi dokumentov, ki so namenjeni pregledu ali potrjevanju in jih je potrebno tudi datumsko označiti. A pisanje na roke je vsekakor zelo zamudno.

Datumske štampiljke

Kako hitreje in bolj lično označiti pregledan ali prejet dokument kot z datumsko štampiljko. Na ta način se ne boste čez nekaj časa spraševali, ali je v vogalu dokumenta naveden ta ali oni datum, ker ste ga preveč na hitro in površno napisali.

Datirka Trodat 4850

Datumska štampiljka – datirka vam bo tako v veliko pomoč, dobrodošla pa bo tudi za vaše sodelavce, ki bodo imeli verjetno še večje težave pri branju rokopisa za nekom drugim. Prednost teh štampiljk tiči v njihovi enostavni zasnovi in uporabi.

Kako deluje datumska štampiljka?

Največji čar teh štampiljk je, da nam prihranijo kar nekaj časa. Ustrezen datum se nastavi s pomočjo zunanjih kolesc z datumom, pri čemer pa se ni bati, da bi se vaši prsti zapackali s črnilom, saj jih pred tem ščiti pokrov traku. V podjetju S-GRAF d.o.o. so vam na razpolago zelo kvalitetne datumske štampiljke Trodat, s pomočjo katerih bo vaš odtis vedno jasen in brez napake.

Datirka Trodat 4729

Posebnost v tem primeru pa je, da si lahko datumske štampiljke po meri izdelate kar preko spleta. Na strani omenjenega podjetja vam je namreč na voljo zelo enostavno orodje za oblikovanje štampiljk, ki vas bo korak za korakom vodilo do končnega izdelka.

Nobene potrebe ni, da bi bili suhoparni

Čeprav pri datumskih štampiljkah običajno pomislimo na dolgočasne odtise ustreznega datuma, pa ni nobene potrebe, da bi bilo res samo to. Dodajmo, da datum ni edino, kar se lahko pojavi v vašem odtisu, saj lahko štampiljke uredite povsem po svojih željah.

Datirka Trodat 4726

Poleg datuma lahko tako odtisnejo denimo še naziv vašega podjetja, lahko pa dodate tudi kakšno polje, kamor kasneje sodi lastnoročni podpis. Morda dve polji, kot sta »Knjižil« in »Podpis«, ali kaj podobnega. Pod datumom se v odtisu lahko pojavita tudi vaše ime in priimek, ali pa kontaktni podatki. Izbira je popolnoma vaša. Želite odtis v različnih barvah? Ni problema!

Za vsakdanjo rabo

Pozabite na zastarele in okorne datumske štampiljke, ki so zasedale konkreten prostor na pisalni mizi. Tehnologija je tudi v tej branži močno napredovala, zato so vam danes na voljo izjemno lične in lahke štampiljke, ki jih brez težav prenašate s seboj v torbici ali žepu.

Uporabne so tako v pisarni in skladišču kot tudi kje na terenu ali doma. Seveda, tudi doma lahko še kako s pridom izkoristimo enostavno datumsko označevanje. Včasih s seboj iz službe prinesemo nekaj dela, ne pa tudi vseh pisarniških pripomočkov. Lahko pa označimo denimo nalepke za kozarce, v katere smo vložili sadje ali zelenjavo.

Idej za uporabo štampiljk je več kot dovolj. Že imate svojo?

Avtor

Dobrodošli na spletnem portalu Alianta.si, na katerem boste našli številne nasvete, novosti in koristne informacije s področja posla, financ in podjetništva. Naj bo vaša podjetniška pot uspešna in polna zanimivih izzivov.

Komentiranje ni mogoče.